Zorgbemiddeling

Allroundcare.nl zorgt voor de ideale match tussen u als zorginstelling en nieuw vakkundig personeel in de zorg. Zowel voor bedrijven als voor de zorgprofessional heeft allroundcare.nl de deuren open. Nieuw personeel is vakkundig opgeleid in de zorg en beschikt over de juiste kennis en expertise om het beroep uit te voeren. Het scheelt u handen aan tijd als u personeel werft via allround care. Wij werven zowel personeel voor kortere als langere periode en ons personeel uit de database is per direct beschikbaar om aan de slag te kunnen. We zijn zowel actief in de jeugdzorg, ouderenzorg, huishoudelijke hulp als in de gehandicaptenzorg en de psychiatrie. 

Met onze 24 uurs-service kunt u direct contact opnemen als u dringend personeel nodig heeft onder andere door ziekte of onverwachtse tekortkoming aan personeel. De invulgraad is 99% en er is dus altijd een match te vinden. We hebben verschillende vacatures open staan. Daarnaast stimuleren we onze medewerker zich verder te ontwikkelen door het geven van trainingen en cursussen. Hierdoor bieden wij getalenteerde medewerkers in de zorg. 

Er zijn onder andere cursussen om te leren hoe men een tillift bedient, maar ook BHV trainingen zodat het personeel volledig is voorbereid op ongevallen zoals brand. Ook zijn er diverse medische trainingen beschikbaar voor verschillende aandoeningen zoals epilepsie. Ook volgen we ontwikkelingen en de meest recente gebeurtenissen in de zorg. Ons personeel is dus altijd up to date wat kennis betreft. Doordat het personeel soms al vele jaren in de zorgsector zit zorgen opfris cursussen voor de benodigde extra kennis en zijn daarom een mooie aanvulling in dit beroep. 

We zenden personeel uit maar we detacheren ook personeel. Bij detacheren heeft u geen werkgeversrisico zoals het door betalen bij ziekte, dat is onze verantwoordelijkheid. Ook nemen wij de administratieve taken op ons inclusief alle risico’s. Ook kunt u bij zowel uitzenden als detachering zelf kiezen hoelang u het personeel in dienst wilt hebben. Indien u het wat rustiger heeft en minder personeel nodig heeft, dan stopt het dienstverband eenvoudig. Het personeel blijft wel in dienst van allround care. Indien u een drukke periode heeft met een tekort aan personeel, kan ons bekwame personeel direct te hulp schieten. Bij zowel uitzenden als detacheren zorgen wij ervoor dat alle administratie op orde blijft. Voor meer informatie kunt u kijken op Allroundcare.nl.Locatie: natuurproduckt.nl