Volledig atomisch colloïdaal platina, goud en zilver

In de zorg sloeg het in als een bom. Volledig atomisch colloïdaal platina, goud en zilver. Deze producten moeten werken tegen meer dan 650 ziektes en helpen onder meer tegen parasieten, schimmels, virussen en bacteriën. De middelen worden omarmd door de alternatieve geneeskunde, maar de discussie over de werking ervan is nog altijd op volle toeren. Daarom bespreken we in dit artikel waar we het precies met z’n allen over hebben.

Wat is volledig atomisch colloïdaal platina, goud en zilver?

De stof waar het hier om gaat is niets meer dan een staaf van één van deze producten in gedestilleerd water leggen en het onder stroom zetten. Hierdoor ontstaat er een reactie wat ervoor zorgt dat de stof zich deels gaat mengen met het water. Dit water wordt vervolgens weer verdund en deze oplossing is in verschillende potjes en sprays te vinden. Kijk daarvoor bijvoorbeeld eens op de website van Puur Colloïdaal. Ook zou dit water zelf geproduceerd kunnen worden. Een toestel hiervoor varieert van 22 tot 193 euro tussen de verschillende varianten. Wat de kwaliteit precies beter of minder goed zou moeten maken is nog niet helemaal bekend.

Waarom zouden deze grondstoffen goed moeten zijn?

De consument wordt steeds bewuster en gaat ook steeds beter op het eigen lichaam passen. Daar worden de nodige middelen voor verzonnen maar ook ontwikkeld. Hiervan is zilver een goed voorbeeld. Door de eeuwen heen wordt zilver beschouwd als een middel wat werkt tegen verschillende ziekteverwekkers en ontstekingen. Het voordeel van zilver is dat het geen resistentie verwekt zoals dat bij andere antibiotica wel het geval is. Het zorgt er voor dat je met de zelfde hoeveelheid steeds maar weer het zelfde kunt behandelen. Dat is de reden dat volledig atomisch colloïdaal platina, goud en zilver populair is in de alternatieve geneeswijzen.

Het tegengeluid

Toch is er veel tegengeluid over dit onderwerp en kunnen we dat ook zeker niet onopgemerkt laten. Alternatieve geneeswijzen worden sowieso veel betwijfelt en daar is ook genoeg reden toe. De reden dat dit gebeurt, is omdat er ook een hoop onzin (kwakzalverij) wordt verkocht om geld mee te verdienen. Let daarom goed op wat je koopt en laat je goed informeren.