Goedkoop sporten met Avantisport!

Sporten.. niemand hoeft je te vertellen dat het goed voor je is. Je lichaam heeft nou eenmaal beweging nodig. Het liefst zelfs minimaal 30 minuten per dag. Nu heb je een druk bestaan en niet altijd zin om dan ook nog te gaan sporten op je vrije avond. Als je dan ook nog eens geen comfortabele sportspullen hebt, is je motivatie om te gaan sporten al helemaal ver te zoeken. Een webshop die jou gemakkelijk en snel de nieuwste sportartikelen aanbiedt is Avantisport.

avanti

Ben je op zoek naar het nieuwste model sportsschoenen van een bepaald merk? Op Avantisport vind je een zeer uitgebreid assortiment voor heren, dames en kinderen. Naast een brede collectie sportartikelen, shop je binnen de webshop ook nog eens tegen de beste prijzen. Een koopje voor jong en oud is snel gevonden middels de handige filters. Helemaal fan van Dafne Schippers en alles wat met hardlopen te maken heeft? Klik dan op de categorie hardlopen en je krijgt direct een overzicht van de meest comfortabele hardloopschoenenhardloopaccessoires en hardloopshirts te zien. Wedden dat jij die marathon zeker haalt zo! Train je toch liever voor jezelf in de sportschool? Ook dan heeft Avantisport een passende outfit voor je klaarliggen. Naast sportkleding voor een tal van sporten vind je binnen de webshop van Avantisport ook diverse sportaccessoires. Denk hierbij aan; handschoenen, caps en bidons.


Afvallen in de zomer: hardlopen en fietsen!

De zomer komt eraan, wat het voor veel Nederlanders tijd maakt om te werken aan hun lichaam! Heb jij al een ‘summerproof’ lichaam, waar de vetreserves van verwijderd zijn? Nu het mooier weer wordt kiezen steeds meer mensen ervoor om te gaan sporten, denk aan een rondje hardlopen door het plaatselijke bos of een paar uur fietsen door de landerijen in de omgeving van je woning. Door regelmatig, bijvoorbeeld twee of drie keer per week, te sporten kun je al snel enige kilo’s verliezen. Het afvallen is echter meer dan alleen voldoende sporten, denk ook aan een gezonde voeding en voldoende rust om je lichaam te laten herstellen. Zo voorkom je blessures en val je nog sneller af!

 

Combineer je werk met sporten

Wanneer je na een lange dag werken geen zin of energie meer hebt om nog te gaan hardlopen of fietsen, kun je ook proberen om je werk te combineren met het sporten. Stap bijvoorbeeld wat eerder uit je bed en ga met de fiets naar je werk in plaats van met het openbaar vervoer of de auto. Zo ben je al in de ochtend en direct na je werk aan het sporten, waardoor je in de avond op de bank kunt ploffen om te genieten van je favoriete film of serie.

Ook tijdens je werk kun je bijdragen aan het afvallen. Neem bijvoorbeeld wat vaker de trap in plaats van de lift en vervang de slechte tussendoortjes voor een extra appel of sinaasappel!

TIP! Wil jij ook gaan beginnen met hardlopen en ben je nog op zoek naar een paar goede hardloopschoenen? Sprintshop heeft een ruim aanbod aan kwalitatieve goedkope hardloopschoenen