De beste relatiegeschenken als het om sport gaat

Een sportevent, een wedstrijd of toernooi sponsoren doet altijd veel goeds voor je bedrijf. Of bijvoorbeeld een vierdaagse. Je kunt hiervoor een hoop verschillende relatiegeschenken bedrukken en geven. Dat is dan in eerste instantie bedoeld om sport te stimuleren. Sportiviteit wordt altijd gewaardeerd en het zet je in een positief daglicht. Laten zien dat je beweging en vitaliteit belangrijk vindt, hoe doe je dat dan? Wat voor geschenken of merchandise kun je daarvoor inzetten? Hierbij is het in elk geval belangrijk om naar je doelgroep te kijken. Wat wil die?

 

Kids zijn makkelijker

Kinderen om te beginnen vinden bijna alles wat ze krijgen leuk. Een sportevent voor kids is dan ook vrij eenvoudig te sponsoren. Je kunt dan bijvoorbeeld petten bedrukken, vooral wanneer de zon fel schijnt. Of laat drinkflesjes bedrukken. Shirtjes vallen ook altijd wel goed in de smaak. Wanneer iedereen dezelfde bedrukte shirtjes heeft, maakt dat de groep meer als één team. En bij de kinderen is natuurlijk altijd begeleiding. Daarvoor kun je sportjacks laten bedrukken of, voor wie er écht wel veel voor over heeft, complete trainingspakken. Die kun je vaak op de borst en op de rug in het groot bedrukken. Die enthousiaste, sportieve juf of meester zal dan jouw promotiewerk verder voor je doen.

 

Volwassenen, meer uitdaging

Je kunt ook het sportmateriaal van je logo voorzien om deze positieve associaties op te wekken. Voetballen, volleyballen, tennissetjes… Volwassenen zijn echter vaak iets kieskeuriger. Wat wel altijd goed is, zijn waterfelsjes, flesjes vitaminewater et cetera. Ja, ook die kun je personaliseren, zodat jij herkend wordt met je bedrijf. Sommige artikelen kun je gewoon van je logo voorzien, maar sommige kun je ook compleet naar jouw wens personaliseren. Dat is vaak bij voetballen het geval. Op die manier kun je ook je huisstijl naar buiten dragen en word je nog herkenbaarder bij de doelgroep.